Hauskaa vappua 2022! - Vappukortti

Hauskaa vappua!

Taannoisesta pääsiäiskortista innostuneena päätin tehdä heti perään vappukortin. Idea tuli mieleeni pääsiäisenä, kun istuin terassilla juomassa viiniä, mitä en siis normaalisti tee. Aurinko lämmitti, viini nousi päähän ja olin juuri haaveilemassa, että pääsisin johonkin lämpimään ja trooppiseen, kun mieleni alkoi tehdä maalata joku seinä täyteen kirkkaan värisiä papukaijoja.

No, sopivaa seinää ei tullut vastaan, mutta kotona päätin tehdä papukaija-aiheisen vappukortin. Vappuhan on iloinen ja värikäs juhla ja trooppiset papukaijat ovat myös iloisia ja värikkäitä.

Varsinkin kun niillä on juhlahatut päässä.

Tämä olikin taannoista pääsiäiskorttia pidempi prosessi, sillä kortti sisältää enemmän elementtejä, papukaijoista halusin tehdä vähän kolmiulotteisen näköisiä ja lehdissä on varjot. Myös värejä tuli valittua aika pitkään. Värien tutkiminen ja yhdisteleminen onkin lempipuuhiani.

Nuo kortissa näkyvät lehdet ovat peikonlehden lehtiä. Minulla on nimittäin yksi peikonlehti amppelissa ja mielestäni siinä on kivat reikäiset lehdet.

Lopputulos näyttää mielestäni vähän niin kuin kollaasilta. Niin kuin olisi paperista leikattu nuo muodot. Se on aika kiva tyyli.

Kommentit

Suositut tekstit