Hauskaa pääsiäistä 2022! - Pääsiäiskortti

Hauskaa pääsiäistä kaikille näin hiukan myöhässä! Tuntuu muuten aina hassulta osoittaa tervehdyksiä tai toivotuksia tai mitään suoraan lukijalle, sillä tuntuu, että onko minulla edes lukijoita? Kukaan ei ole ainakaan tunnustanut seuraavansa blogiani, mutta uskon, että siellä on joku, kenet kirjoitukseni ehkä tavoittavat. Hauskaa pääsiäistä siis sinulle, rakas lukijani!

 


Tänä vuonna tein elämäni varmaankin ensimmäisen digipääsiäiskortin. Joulu-, syntymäpäivä- ja ystävänpäiväkortteja on tullut tehtyä ennenkin (mutta ei niitäkään koskaan digimuodossa). Teinpä viime syksynä miehelleni hänen elämänsä ensimmäisen isänpäiväkortinkin. Tai yhdessä vauvan kanssa tehtiin. Tai no minä sen oikeastaan tein. Yritin painaa siihen vauvan jalanjälkeä ja lopputulos näyttää siltä, että vauva olisi astunut kakkaan ja luistellut siinä vähän. No, ajatus on tärkein.

Halusin kokeilla Inkscape-taitojani pääsiäiskorttiin, sillä olen opiskellut hieman Inkscapea viime aikoina, mutta en ole toteuttanut mitään omia ideoita. Sitten sain tällaisen pääsiäisaiheisen idean, jossa on pupu, pääsiäismunia, narsisseja, ruohoa, aurinko ja pilvi. Onneksi olin jo sen verran harjaantunut Inkscapessa, että kuva syntyi melko kivuttomasti. Vain pupun silmät meinasivat aiheuttaa harmaita hiuksia.

Tämä oli siis elämäni ensimmäinen tietokoneella tehty kortti tai ainakin Inkscapella. Inkscape on siis maksuton vektorointiohjelma, jonka kuka tahansa voi ladata käyttöönsä netistä. Se on oikein hyvä ja toimiva.

Kommentit

  1. Kyllä sinulla on lukijoita varmasti paljon enemmänkin kuin minä yksi! Oikein rentouttavaa pääsiäistä! Hieno kortti, myös tuo "vauvakakkakortti" kuulostaa hauskalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että siellä on lukija! :) Ja joo, "vauvankakkakortti" jää kyllä hauskaksi muistoksi.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit